Inkasso

Får du betaling for udført arbejde eller solgte varer? Har du brug for inkasso-hjælp?

I kernen af enhver sund virksomhedsøkonomi ligger rettidig betaling for udført arbejde og leverede ydelser. Hos Advokatfirmaet Kühnel forstår vi, hvor afgørende det er at sikre denne betaling.

Vi hjælper jer med at sikre betaling hurtigst muligt.  Vores ekspertise omhandler tilrettelæggelse af inkassoforløb hos jer, at sikre det rette inkassoforløb hos os, at administrere afdragsordninger og at sende sagen i fogedretten hvis det bliver nødvendigt.

Vi skaber skræddersyede løsninger, der adresserer de specifikke udfordringer, som økonomichefer og bogholdere møder i deres daglige arbejde. Med vores specialviden inden for erhvervsretten navigerer vi gennem de juridiske aspekter for at sikre, at jeres virksomhed får den nødvendige økonomiske anerkendelse.

Vi har erfaring for, at mennesker skal behandles forskelligt. Nogle vælger konsekvent ikke at betale eller at betale sent, mens andre er kommet i uføre uforskyldt, og måske derfor er kommet bagefter. Vi har erfaring i at sikre, at din interesse i at få betaling hjem hurtigst muligt, støttes bedst muligt i vores dialog med skyldneren. For rigtig meget af succesen i inkasso kommer af at kontakte og kommunikere med skyldnerne på en måde de forstår og respekterer – selvfølgeligt med det mål at de betaler, hellere idag end imorgen.

Kontakt os i dag, og lad os sammen sikre, at virksomhedens arbejde bliver værdsat og betalt rettidigt, som det fortjener.

Vi er medlem af foreningen af Danske inkassoadvokater, og Jacob Thorup Larsen – der leder vores inkassoafdeling – har siddet i foreningens bestyrelse i 15 år.

Kontakt en af vores specialister i inkasso