Bolighandel

At købe eller sælge bolig er ofte en stor beslutning

Der bruges sædvanligt mange penge på drømmeboligen, hvilket heldigvis får de fleste til at tage et såkaldt advokatforbehold – det vil sige at man som køber først er bundet af handlen, når advokaten har set papirerne igennem og sagt god for dem.

Som reglerne er i dag, kan køber i de fleste tilfælde ikke rejse krav mod sælger eller mægler, for mangler ved ejendommen eller såfremt der er særlige forhold ved ejendommen, som man kunne have opdaget ved gennemgang af handlens dokumenter.

Få en stærk spiller på dit hold

Det er nu præciseret i lovgivningen, at ejendomsmægleren er sælgers mand – og sælgers mand alene -, hvorfor enhver køber bør sikre sig optimal rådgivning på købers side af bordet.

Vores advokater har rådgivet ved køb af flere tusinde boliger gennem årene og bistår naturligvis i hele processen fra underskrift af købsaftale til nøglen udleveres.

Vi kan naturligvis også bistå med udarbejdelse og tinglysning af skøde – men det er nu den mindste del af en god boligrådgivning.

5.995 inkl. moms*

* Prisen er ved sædvanlig bolighandel gennem ejendomsmægler. Gælder ikke landbrugsejendomme, erhvervsejendomme, projektsalg, andelsboliger o.l., men kontakt os endelig for en pris herpå.

Kontakt en af vores specialister i bolighandel