Basis Inkasso

Ønsker du hjælp med at inddrive dine udestående fordringer til en fast og lav pris?

Vores løsning er et tilbud til dig, der ønsker en overskuelig inkassoproces, hvor der er overblik over processen fra start til slut.
Vores advokatinkasso sørger for, at du ikke behøver at bekymre dig om dine dårlige betalere, så du i stedet kan fokusere på din forretning.

Hvad koster Basis inkasso?

Basis inkasso koster kr. 350 + moms, og dækker over:

  • Gennemgang af jeres fremsendte materiale
  • Opgørelse af kravet med hovedstol, renter og gebyrer
  • Fremsendelse af inkassobrev til skyldner
  • Fremsendelse af skyldnererklæring til skyldner
  • Forsøg på at etablere en afdragsordning med skyldner
Basis inkasso forudsætter, at du selv har varslet skyldner i form af rykker samt inkassovarsel.

Kreditsikring

Det er vores erfaring, at en hurtig og konsekvent rykkerprocedure med inkassovarsel samt eventuel overgivelse til inkasso straks efter fristens udløb, er den mest effektive måde at inddrive udestående fordringer på. Vores advokatinkasso kan hjælpe dig og din virksomhed med korrekte varselsbreve, så du undgår unødvendig vente- og spildtid.

Er du ny kunde, tilbyder vi et kreditsikringsmøde, hvor vi sammen gennemgår dine muligheder og rådgiver dig, så du er rustet til hurtigt og effektivt at fremsende de korrekte rykkerbreve.

Hvis du ønsker det så nemt som muligt, tilbyder vi også at varetage hele inkassoprocessen for dig, ligesom vi også kan hjælpe med at overvåge, at dine skyldnere betaler deres udestående.

Øvrige tilbud

Vi tilbyder generel rådgivning i forhold til aftaler og kundehåndtering, ligesom vi tilbyder No Cure No Pay for dig, der ønsker en inkassoprocedure, der ikke koster en krone, hvis skyldner ikke betaler. Dog skal positive udlæg altid betales af dig.

For en oversigt over pris for at sende en sag i fogedretten henvises til vores prisliste.

Kontakt en af vores specialister i inkasso