Kunderne siger

”Advokatfirmaet Kühnel er udover et kompetent advokatfirma også en god medspiller i grænseområdet mellem professionel sport og foreningslivet. Vi har ofte behov for at rykke hurtigt på banen, og er derfor meget tilfredse med advokatfirmaets tilgængelighed 24-7."
"Ved opstarten af Helmuth Bar & Kitchen fik jeg rådgivning om både selskabskonstruktion og lejekontrakt, og Advokatfirmaet Kühnel var en stærk samarbejdspartner i både forhandlinger og ved de ad hoc opgaver, der altid opstår i forbindelse med etablering af en ny virksomhed. Jeg stiller høje forventninger til mig selv, mine medarbejdere og rådgivere - og de blev til fulde indfriet af advokatfirmaet."
"I forbindelse med byggeriet af vores nye skole ydede Advokatfirmaet Kühnel juridisk bistand vedrørende udbud og entrepriseforhold, og har også vist sig at være en uvurderlig rådgiver i den efterfølgende proces. Vi har behov for klare svar på vores spørgsmål, og det får vi altid, om vi så kan lide svaret eller ej."
"I Hobro sætter vi stor pris på at kalde en skovl for en skovl. Advokatfirmaet Kühnel taler i et sprog, som er til at forstå, og så gør det heller ikke noget, at de er blandt de bedste advokater til deres arbejde."
"Advokatfirmaet Kühnel hjalp mig på fantastisk vis gennem en lang og opslidende skilsmisse, ikke kun vedrørende de juridiske aspekter, men også med en menneskelig forståelse, som man godt kan bruge, når man står midt i en til tider uoverskuelig situation. Mine varmeste anbefalinger."
Pia Nelly
Hobro