Kontakt en af vores specialister
  i bolighandel

  Advokat Lars Kühnel
  lars@advokatfirmaetkuhnel.dk


  Advokat Jacob Thorup Larsen
  jacob@advokatfirmaetkuhnel.dk


  Advokat Camilla Kühnel
  camilla@advokatfirmaetkuhnel.dk

  Bolighandel

  5.995 inkl. moms*

  At købe eller sælge bolig er ofte en stor beslutning. Der bruges sædvanligt mange penge på drømmeboligen, hvilket heldigvis får de fleste til at tage et såkaldt advokatforbehold – det vil sige at man som køber først er bundet af handlen, når advokaten har set papirerne igennem og sagt god for dem.
   
  Som reglerne er i dag, kan køber i de fleste tilfælde ikke rejse krav mod sælger eller mægler, for mangler ved ejendommen eller såfremt der er særlige forhold ved ejendommen, som man kunne have opdaget ved gennemgang af handlens dokumenter.
   
  Det er nu præciseret i lovgivningen, at ejendomsmægleren er sælgers mand - og sælgers mand alene -, hvorfor enhver køber bør sikre sig optimal rådgivning på købers side af bordet.
   
  Vores advokater har rådgivet ved køb af flere tusinde boliger gennem årene og bistår naturligvis i hele processen fra underskrift af købsaftale til nøglen udleveres.
   
  Vi kan naturligvis også bistå med udarbejdelse og tinglysning af skøde – men det er nu den mindste del af en god boligrådgivning.
   

  * Prisen er ved sædvanlig bolighandel gennem ejendomsmægler. Gælder ikke landbrugsejendomme, erhvervsejendomme, projektsalg, andelsboliger o.l., men kontakt os endelig for en pris herpå.
   

   

  Specialer
  Forretningsbetingelser

  Kontakt
  Privat
  Erhverv
  Kunderne siger...

  /Kundeudtalelser/advokater

  Advokatfirmaet Kühnel
  Gasværksvej 24, 3. sal 
  9000 Aalborg

  Advokatfirmaet Kühnel
  Adelgade 54, 1.
  9500 Hobro

  /Kundeudtalelser/advokater

  Kontakt
  Tlf. 98 35 79 13

  info@advokatfirmaetkuhnel.dk

                 

  /Kundeudtalelser/advokater   /Kundeudtalelser/advokater