Kontakt en af vores specialister
  i erhvervslejeret

  Advokat Jacob Thorup Larsen
  jacob@advokatfirmaetkuhnel.dk


  Advokat Camilla Elb
  ce@advokatfirmaetkuhnel.dk

  Erhvervslejeret

  Advokatfirmaet Kühnel har mange års erfaring med behandling af sager vedrørende lejeret, herunder erhvervslejeret. Vi mener i al beskedenhed, at vi er det firma i Nordjylland med den største viden om lejeretten.

  Vi rådgiver og deltager i forhandlinger om indgåelse af lejekontrakter. Vi har deltaget i en række forhandlinger om mindre og helt store lejemål i millionklassen. Vi fører sager om lejens størrelse, opsigelse/ophævelse, fraflytningsopgør samt ethvert andet spørgsmål på erhvervslejerettens område. Vi repræsenterer både udlejere og lejere – dog naturligvis ikke i samme sag – ved de almindelige domstole eller i voldgift.

  Det er uden undtagelse en god ide at kontakte en advokat med specialviden om erhvervslejeret inden indgåelse af en lejekontrakt. Således kan simple bestemmelser om f.eks. afståelse være afgørende for, om lejers virksomhed en dag kan sælges. Tilsvarende kan der være masser af penge at spare ved fraflytning, hvis vedligeholdelses- og afleveringsbestemmelserne i lejekontrakten er udformet på en afbalanceret måde.

   

  Specialer
  Forretningsbetingelser

  Kontakt
  Privat
  Erhverv
  Kunderne siger...

  /Kundeudtalelser/advokater

  Advokatfirmaet Kühnel
  Gasværksvej 24, 3. sal 
  9000 Aalborg

  Advokatfirmaet Kühnel
  Adelgade 54, 1.
  9500 Hobro

  /Kundeudtalelser/advokater

  Kontakt
  Tlf. 98 35 79 13

  info@advokatfirmaetkuhnel.dk

                 

  /Kundeudtalelser/advokater   /Kundeudtalelser/advokater