25.000 kr. for højeste karaktergennemsnit


Emil Vejby er en af de dygtige nye jurister fra Aalborg Universitet, som forbliver i Nordjylland. 
Et gennemsnit efter 5 års jurastudier på 11,3 blev det til for vores jurastuderende Emil Vejby, der til den for nyligt afholdte dimission på jurastudiet på Aalborg Universitet blev hædret med et legat på 25.000 kr. for højeste snit på årgangen.
 
Sådant et gennemsnit betyder frit valg på alle hylder i relation til at få et job, og mange dygtige jurister er tidligere da også draget til Aarhus eller København for at få job i et af landets største advokatfirmaer.
 
Men heldigvis for os og for de øvrige nordjyske arbejdsgivere er der ved at ske et skifte i de unge juristers tankegang. Flere og flere af de bedste nyuddannede jurister forbliver i Nordjylland, da der er gode jobmuligheder, kærester, familie og en voksende storby, der ikke mangler noget.
 
Sådan også for Emil, der er blevet ansat hos os som advokatfuldmægtig efter at have været stud. jur. i firmaet siden 2020. For Emil var valget let:
 
”Jeg har selvfølgelig store faglige og personlige ambitioner, men samtidig har jeg også nogle stærke værdier, og jeg er ydmyg over for den nye tilværelse, som venter forude, hvor jeg kan bidrage med en masse, og hvor jeg samtidig skal suge til mig fra andre dygtige mennesker omkring mig. Denne balance har jeg fundet hos Advokatfirmaet Kühnel, hvor faglig dygtighed og gode menneskelige egenskaber ikke er hinandens modsætninger – tværtimod. Sådan er det ikke altid i denne branche”.
 
I Advokatfirmaet Kühnel ser vi frem til forstærkningen af holdet:
 
”Emil er ikke kun dygtig, med drive og stort engagement. Han er en mand med gode værdier og en mand, som tør sige sin mening – altid for at gøre holdet bedre og støtte om omkring målet – at kunden får det optimale resultat. Det bliver en fornøjelse at se Emil vokse endnu mere, end han allerede er vokset i sin tid som jurastuderende hos os”.
 
Men først venter en fortjent sommerferie.